Modulair betalingspakket voor platforms en bedrijven

Spudu is een online modulair administratie- en betalingssysteem dat u zo groot kan maken als u zelf wilt of zo klein mogelijk als u nodig heeft. Vraag een demo aan om te kijken hoe Spudu u kan helpen.

administratie en betalingen in één systeem

Maak een link met uw website, webshop of bestaande software

Verwerk verzoeken, gemaakte uren, afspraken of tickets/taken en beheer uw inventaris

Maak & betaal facturen offertes, budgetten en genereer rapporten

Over ons

Met Spudu kunnen u en uw werknemers, freelancers of partners zich focussen op het hart van de organisatie i.p.v. op administratieve taken en de verwerking van betalingen. Werk aan uw droom, het ontwikkelen van nieuwe producten, het zorgen voor een goede band met klanten en het groeien van uw organisatie. Spudu zorgt voor de rest.

Spudu bestaat uit de volgende modules

Apps

Koppel verschillende iOS/Android apps aan Spudu om het invoeren en beheren van gegevens of gebruikers te vergemakkelijken. Via de link is er een lijst met eigen en apps van derden die kunnen worden gekoppeld.

CRM & HRM

Maak en beheer klanten of gebruikers. Neem klanten of gebruikers automatisch op in de CRM en HRM vanuit formulieren op uw eigen websites of van derden. Ook is het mogelijk om ze in te laten loggen om informatie te bekijken.

Financiën

Genereer facturen, offertes en kosten die ook gemaakt kunnen worden door gekoppelde taken, afspraken of budgetten. Ook kunnen facturen en abonnementen betaald en financiële rapporten gemaakt worden.

Inventaris

Automatiseer uw inventaris en koppel deze met een app, website of web shop voor een actueel voorraadoverzicht. Daarnaast kan deze module gekoppeld worden aan een white label app. 

Mobiliteit

Genereer ritten + kilometers en koppel aan auto’s in Spudu of gebruik het voor de bevoorradingsketen.

Projecten

Maak tickets, taken en afspraken aan en koppel deze aan projecten om vervolgens te factureren.

Tickets

Koppel de formulieren op uw website met Spudu zodat direct tickets aangemaakt kunnen worden.

Verkoop

Zet uw workflow op, maak of wijzig offertes, producten en genereer verkooprapporten over klanten en producten

Spudu is perfect
voor het mkb

Voor het MKB waarin veel gebruikgemaakt wordt van los en vast personeel is Spudu de perfecte oplossing. Medewerkers of freelancers kunnen inloggen en taken, notities, uren en afspraken invoeren die vervolgens door een manager, administrateur of directeur gefactureerd kunnen worden. Daarnaast kan al het personeel via een vast uurtarief of op een commissiebasis betaald worden. Dit wordt automatisch bijgehouden en verwerkt door het systeem. 

Spudu is gemaakt voor platformen

Doordat u als platform niet altijd met vaste medewerkers of productprijzen werkt hebben wij bij Spudu het systeem zo opgezet dat het overweg kan met commissiemodellen voor klanten, freelancers en/of partners. De inkomsten komen binnen via het platform en worden door Spudu gesplitst overeenkomstig de door de klant aangegeven verdeling, dit kan bijvoorbeeld richting klanten van het platform, leveranciers, freelancers en/of partners gaan. Met daarbij het gedeelte dat overblijft voor het platform. Zo zijn alle uitbetalingen meteen administratief verwerkt.

Spudu is ideaal voor zzp’ers

Als zzp’er heeft u niet altijd alle functionaliteit van een administratie- of betalingspakket nodig. Een selectie is vaak voldoende. Die flexibiliteit bieden wij waardoor de kosten beperkt kunnen blijven. Verder is het mogelijk om betalingen meteen te verwerken en kan, wanneer facturen niet tijdig worden betaald, ook een automatische koppeling worden gemaakt richting incassobureaus. Daarnaast bevat Spudu functionaliteit die handig kan zijn voor zzp’er zoals het factureren van afspraken of uitgevoerde taken. Ook is het mogelijk om uw abonnementen en uitgaven in het systeem op te nemen zodat u herinnerd kan worden als er bepaalde uitgaven aankomen. Zo kan u uw financiën nog beter beheren.

Pakketten

Ervaar Spudu gratis voor 1 maand en elk pakket heeft een contract van 3 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Spudu kan als aparte modules afgenomen worden voor € 2,50 p/mnd per module of goedkoper middels de onderstaande pakketten. 

 

De basis modules bestaan uit: boekhouding, verkoop, CRM en projecten. De extra modules bestaan uit: inventaris en helpdesk. Voor platformen is het daarnaast mogelijk om een whitelabel versie van Spudu op hun platform te laten draaien voor alle financiele transacties en automatische facturen aan te laten maken. Voor de verwerking van betalingen moet echter wel een betalingsmodule toegevoegd worden waarbij iDeal, Creditcard, PayPal en ook andere betalingsmogelijkheden ondersteund worden, deze module kan ook gekoppeld worden aan een app. 

 

MKB

3 maanden
5 + 1 (gast)gebruikers: € 65,- p/mnd Extra gebruikers: € 9,- p/mnd
 • Basismodules
 • Mobiliteitsmodule
 • Link website + formulieren
 • HRM
 • Extra modules
 • Betalingsmodule
 • Whitelabel

Platformen

3 maanden
Bel of mail voor een offerte
 • Basismodules
 • Mobiliteitsmodule
 • Link website + formulieren
 • HRM
 • Extra modules
 • Betalingsmodule
 • Whitelabel
Daarnaast voorziet elk pakket een helpdesk die u 7 dagen in de week van 9 tot 5 kan assisteren met al uw vragen. 

Vragen en antwoorden

Kan ik Spudu voor een tijdje uitproberen?

Maak een proefaccount aan op onze website en test Spudu voor 30 dagen, mocht u dan besluiten om ons pakket af te nemen dan kan u de eerste twee maanden met 20 % korting gebruikmaken van Spudu. Mocht u niet tevreden zijn of een ander pakket gevonden hebben dan is het mogelijk om binnen een maand op te zeggen. Na de proefperiode vervalt u echter in het reguliere traject waarbij een contract voor 3 maanden afgesloten wordt. 

Voor welke gebruikers is Spudu interessant?

Spudu kan door een breed profiel aan gebruikers gebruikt worden, om de mogelijkheden te bekijken hebben wij deze tabel gemaakt: 

Gebruikers en functionaliteitenDashboardFacturenVerkoopCRMHRMProjectenInventarisMobiliteitHelpdesk
ManagersLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
AdministrateurLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
WerknemersBeperkte mogelijkheidNiet beschikbaarLezen + schrijvenAlleen lezenNiet beschikbaarLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
FreelancersBeperkte mogelijkheidNiet beschikbaarAlleen verkoop pijplijnAlleen lezenNiet beschikbaarLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
StagiairesBeperkte mogelijkheidNiet beschikbaarAlleen verkoop pijplijnAlleen lezenNiet beschikbaarLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
GastAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezen
SollicitantenNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaar
Waar kan ik gebruikmaken van Spudu?

Als jouw bedrijf besluit te werken met Spudu installeren wij het programma als subdomein en krijg je de volgende url: mijnbedrijf.spudu.nl. Mocht je als platform of bedrijf de behoefte hebben om ons systeem als whitelabel versie te gebruiken dan is ons systeem geschikt om voorzien te worden van jouw look and feel + specifieke functionaliteiten. 

Wil je even onder de motorkap van Spudu kijken stuur ons een bericht en wij geven jou een vrijblijvende demonstratie. 

Hoe kan ik Spudu vergelijken met andere facturatieprogramma's?

Door te vergelijken kan de beste keuze gemaakt worden, om het vergelijken makkelijk te maken hebben wij onderstaande tabel gemaakt:

FunctionaliteitenSpuduFactuurSturenWorkspaceInformerAcumulus
Ongelimiteerde klanten
Ongelimiteerde facturenVanaf € 15,- p/mnd
Offertes maken+ € 2,95 p/mnd
Online goedkeuring offertes
Import bankgegevens+ € 1,95 p/mnd
Exportfunctionaliteit
Terugkerende facturen
Bijlagen toevoegenalleen pdf/docx
Ideal, Paypal, Creditcard of een link met een webshop
Eigen huisstijl
Beschikbare API
Integratie cloud opslag
Andere talen
Mobiele interface
Inventaris
Urenregistratie+ € 2,95 p/mnd
Kilometerregistratie+ € 2,95 p/mnd
Meerdere gebruikers+ € 1,95 p/mnd
Commissie mogelijkheden????
Vermenigvuldiging van uren????
Factureren van afspraken????
Voeg automatisch klanten en leads toe????
Vlootmangement module????
Ticketsysteem met mogelijkheid om te factureren????
Facturereer notities en laat ze zien in een whatsapp stijl ????
Taak- en projectmanagement????
Automatische betalingsherinneringen????
Whitelabel versie????
Prijs per gebruiker€ 7,50 p/mnd€ 15,- p/mnd€ 3,- tot € 30,- p/mnd€ 10,- tot € 20,- p/mnd€ 9,95 p/mnd
Waar staat de naam Spudu voor?

De naam Spudu is een combinatie tussen de woorden Speed en U, doordat in administratie snelheid een rol speelt en het om uw financien of bedrijf gaat moet u als persoon centraal staan. Deze combinatie met snelheid zorgen ervoor dat de naam Spudu was geboren. 

Welke gebruikersprofielen worden door Spudu ondersteund?

Spudu ondersteunt 6  gebruikersprofielen die allemaal andere rollen en functionaliteiten hebben, hierdoor is Spudu zeer geschikt voor platformen of het mkb.

Gebruikers en functionaliteitenDashboardFacturenVerkoopCRMHRMProjectenInventarisMobiliteitHelpdesk
ManagersLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
AdministrateurLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
WerknemersBeperkte mogelijkheidNiet beschikbaarLezen + schrijvenAlleen lezenNiet beschikbaarLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
FreelancersBeperkte mogelijkheidNiet beschikbaarAlleen verkoop pijplijnAlleen lezenNiet beschikbaarLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
StagiairesBeperkte mogelijkheidNiet beschikbaarAlleen verkoop pijplijnAlleen lezenNiet beschikbaarLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijvenLezen + schrijven
GastAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezenAlleen lezen
SollicitantenNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaar

Begin met het duurzamer groeien van uw bedrijf

Start nu met Spudu en krijg 1 maand gratisLaten we praten over:
Deelname aan ons teamTips om kosten te besparenIets andersEen pilot draaienPresentatie van SpuduSamenwerken met ons